HMRC Stratford, Jubilee House

About the Project

Having been part of the team that delivered the base build scheme at the HMRC offices in Stratford, we were ideally placed to lend our knowledge of the building to the fit out. As part of a project wide objective to minimise waste we were able to rationalise existing blinds, protect and maintain so they could be reused in some form, either being relocated or altered to suit the new building layout. Through careful planning and repurposing blinds we were able to reduce costs and the requirement for additional materials, while create a fresh finish for the client.

240,000
sq. ft
434
Double Blinds

Other Projects

Workspace

MMC, Tower Place

Public Realm

Waltham Forest Town Hall

Education

100 Bedford Square

WHAT WE OFFER

Our Solutions

Blinds

Learn More

Curtains

Learn More